Rendelését a Carflux KFT (SPRINTER Futárszolgálat szerződött partnere) fogja kézbesíteni. Az elküldött csomagok a feladást követő munkanapon (hétfőtől péntekig) jutnak el Önhöz, az ország bármely pontjára, egységes áron. Általában a munkanapokon 12 óráig beérkező és raktáron lévő rendeléseket tudjuk a futárszolgálatnak átadni még aznap.

Ha a futár nem talál a megadott címen senkit, értesítőt hagy, majd a következő munkanapon megpróbálja ismét kézbesíteni a csomagot. A csomag érkezéséről az érkezés napján sms-t kap.

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:


Utánvétes házhozszállítás:
 

Átvételkor kell kifizetni a megrendelt termékek és a szállítási díj árát egy összegben. A visszaigazolásunkban pontosan megírjuk, hogy melyik munkanapon történik a kézbesítés és a pontos összeget. Ha nem tudja senki átvenni kiszállításkor a csomagot, akkor a futárcéggel tud időpontot vagy esetleg más szállítási helyet egyeztetni!

 

Előreutalásos rendelés:
 

Ebben az esetben a kiküldött e-mailben szereplő számlaszámra kell átutalni a teljes összeget, ennek beérkezése után tudjuk a csomagot a futárnak átadni. Kérjük a rendelés számát minden esetben tüntesse fel az utalás közleményében. A csomag átvétele során már nem kell fizetnie semmit a futárnak.
Ha nem tudja senki átvenni kiszállításkor a csomagot, akkor a futárcéggel tud időpontot vagy esetleg más szállítási helyet egyeztetni!

Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben (általában délelőtt) tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

A szállítási díjak futárral:
0 - 40 Kg előreutalva vagy online bankkártyával fizetve: 990 Ft
0 - 40 Kg utánvéttel: 1480 Ft
40 kg felett egyedi szállítási díjakat alkalmazunk, ez minden esetben külön egyeztetésre kerül! 

 
Tájékoztatjuk, hogy Cégünk a Carflux
 Korlátolt Felelősségű Társaság (Futarpecs) (székhely: 7672 Boda, Zártkert 567/1. hrsz, Cégjegyzékszám: 02-09-083121) igénybevételével végzi az áruk kiszállítását, így ezen társaság is a csomagoláson feltüntetett és a kézbesítéshez szükséges adatok birtokába kerül. Amennyiben a Carflux KFT direkt szolgáltatási területén kívül esik az érintett szállítási cím, úgy a szolgáltatást a SPRINTER futárszolgálat KFT (székhely: 1097 Budapest, Táblás utca 39., Cégjegyzékszám: 01-09-660447) végzi el, ezért a szükséges adatok a SPRINTER Futárszolgálat KFT birtokába is kerülhetnek.

 

Utolsó módosítás dátuma: 2017. november 28.  1997-2017 www.szamtarhaz.hu – Minden jog fenntartva.